Zombi Land

18+ !!
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Lőfegyverek

Go down 
SzerzőÜzenet
Reginald Pheles
Admin
Reginald Pheles

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Oct. 14.
Tartózkodási hely : Japán

TémanyitásTárgy: Lőfegyverek    Hétf. Okt. 15, 2012 4:18 am
Az itt megtalálható fegyverek mind beszerezhetőek, ha a karakter megfelelt néhány megkötésnek. A pisztolyok és az egyéb, "hétköznapi" fegyvereket mint például az Önvédelmi és Vadászati célokra szánt Sörétes és Mesterlövész puskák beszerezhetőek az utcákon is mesélővel kijátszva, valamint Pályázatok során beszerezve. A nagyobb erőt képviselő fegyverek amiket a katonaság is használ (például a G3, vagy a M16A4) csak Rendőr, vagy Katona birtokolhat. Civil csak akkor ha mesélővel kijátssza a fegyver megszerzését, valamint megvannak a megfelelő kapcsolatai és az engedélye. Az olyan fegyvereket amiket a katonaság sem használ, vagy nem árulják legálisan, (például AK-47, Mini-Uzi) azokat az utcákon is be lehet szerezni, mesélővel kijátszva, vagy megpályázva. Minden fegyver fejleszthető és felszerelhető rá kiegészítő, típustól és alaktól függően, valamint ha meg van hozzá a karakter képzettsége, akkor Pályázat során, Saját maga is összerakhat vagy fejleszthet fegyvereket. Amint beszereztek egy fegyvert, a tárat és a lőszert ingyen kapjátok, azonban, ha újabb adag lőszert és tárat akartok venni, azért már fizetni kell. Külön a lőszerek darabjáért nem tüntettünk fel árat, hanem minden esetben egy teljes tárat kell megvenni. A Tárkapacitásról a "Fegyverkiegészítők és Fejlesztések" nevű topicban olvashattok.
(A fegyvereknél feltüntetett árak csak a Feketén beszerzett fegyverekre érvényesek)
A hozzászólást Kauru Mirubi összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 02, 2012 11:29 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Reginald Pheles
Admin
Reginald Pheles

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Oct. 14.
Tartózkodási hely : Japán

TémanyitásTárgy: Re: Lőfegyverek    Pént. Okt. 26, 2012 1:57 am

Maroklőfegyver (Pisztolyok)


Azok a kis méretű maroklőfegyverek, ismertebb nevén "Pisztolyok" amelyeket a játékosok, ha rendelkezik a kellő feltételekkel és ismertséggel akkor be tudsz szerezni. Ezeket a fegyvereket kis helyen is el lehet rejteni, így akár a nadrágban, vagy a zsebben is.

M9A gyilkos fegyver napjaink egyik legdivatosabb, legismertebb maroklőfegyvere. Az USA fegyveres erői is rendszeresítették.
Fél-automata, Nagy tárú, Rövid távon hatásos. Kis súlyú, közepes méretű. Utcán is beszerezhető, a Rendőrök előszeretettel használják.
lőszer/Tár: 11
Fegyver Ár: 2500 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 500m

Colt.45
Viszonylag régi és hatásos fegyver, amit már a a Második Világháborúban is használták, mint másodlagos társat.
Fél-automata, közepes tárú és erejű. Rövid távon hatásos. Közepes súlyú, közepes méretű. Utcán is beszerezhető, a Rendőrök és a Katonák előszeretettel használják.
lőszer/Tár: 10
Fegyver Ár: 2500 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 500m

USP .45Rozsdaálló és jól bírja a hőmérséklet ingadozást. A pisztolycsöve acélból készült.
Fél-automata, közepes tárú és erejű. Rövid távon hatásos. Kis súlyú, kis méretű. Utcán is beszerezhető, a Rendőrök és a Katonák előszeretettel használják.
lőszer/Tár: 8
fegyver Ár: 3500 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 500m

Desert EagleA fegyver a pisztolyokhoz hihetetlenül nagy .50 Magnum lőszert tüzeli, így néhány méterről szét tudja vinni egy ember fejét, viszont csak két kézzel lehet üzemeltetni, mert ha egy kézzel lövünk vele nagy az esélye, hogy nem ússzuk meg enyhe fájdalommal.
Fél-automata pisztoly. Kis tár-kapacitás, nagy erejű. Rövid távról hatásos. Nagy súlyú, nagy méretű. Az utcán legálisan nem árulják, így a feketézőktől lehet beszerezni, vagy a Katonaságtól.
lőszer/Tár: 6
fegyver Ár: 5000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 700m

Colt 'Python'
Ezt a fegyvertípust már több éve gyártják folyamatosan. Legismertebb fajtája a Colt, rövid csövű pisztoly, ami a legkönnyebben beszerezhető és legolcsóbb fegyverek közé tartozik. Viszonylag könnyen tönkremegy, így nem javasolt a folyamatos használata, továbbá nem vezeti el a hőt.
Fél-automata pisztoly, kis tár-kapacitás, kis erejű, Rövidtávon hatásos. Kis súlyú, kis méretű. Az utcán beszerezhető, önvédelmi fegyvernek a legalkalmasabb.
lőszer/Tár: 6
fegyver Ár: 1500 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 400m
Gépkarabélyok (Ismétlőfegyverek)


Azok sorozatlövő fegyverek, ismertebb nevükön "gépfegyverek" melyeket a játékosok be tudnak szerezni, ha meg van a kellő ismeretsége és a feltételei hozzá. Ezeket a fegyvereket leginkább a katonaság használja, így az utcán szinte kincsnek számít egy ilyen, így a Feketézők is nehezen szerzik be. Típusaik az egykezes könnyű-fegyverektől egészen a kétkezes bevetési-fegyverekig terjed.

MP5Az MP5 Napjaink egyik legismertebb szolgálati fegyvere. Könnyen kezelhető és pontos.
Teljesen automata, könnyen használható. Rövid-közepes távon hatásos, nagy tárkapacitású, kis méretű, közepes súlyú. Az utcán nem legális, így vagy a Rendőröktől vagy a Katonaságtól, vagy Feketén lehet beszerezni.
lőszer/Tár: 25
Fegyver Ár: 8000 jen
Tár Ár: 2000
Lövés hallótávolsága: 500m

UZIKétség kívül, a világ legismertebb géppisztolya. Nagy tárkapacitása és tűzgyorsasága (1250 lövés/perc) tette ismerté és veszélyessé. Több variációja is ismert. Hivatalosan csak a Különleges alakulatok használják.
Teljesen automata, gyors tüzelésű fegyver. Rövid-közepes távon hatásos, nagy tárkapacitású, kis méretű, kis súlyú. Az utcán csak a Feketézőktől lehet beszerezni, valamit a Különleges alakulatoknál.
lőszer/Tár: 32
fegyver Ár: 7000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 600m

SkorpionA fegyver maga nem annyira elterjedt kis tárkapacitása, kezelhetősége, pontatlansága miatt, viszont teljesen rozsda és piszok álló. Váltani lehet sorozatlövés és egylövetű lövés között.
Teljesen automata, gyors tüzelésű fegyver. Rövid távon hatásos, kis tárkapacitású, kis méretű, kis súlyú. Csak a Feketézőktől lehet beszerezni.
lőszer/Tár: 15
Fegyver Ár: 7000 jen
Tár Ár: 1000 Jen
Lövés hallótávolsága: 500m

AK-74Az AK-74 az AK-47 kistestvére. Konvojok, tankok, helikopterek személyzetének védelmére fejlesztették ki, így ebből következik, hogy könnyen kezelhető és mérete miatt kis helyen is elfér.
Teljesen automata, nagy erejű. Rövid-közepes távról hatásos, nagy tárkapacitású, közepes méretű, közepes súlyú. Az utcán csak Feketén lehet beszerezni, valamint a Katonaságtól.
lőszer/Tár: 30
Fegyver Ár: 10.000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 1000m

P90Személyvédelmi célokra, illetve olyan katonai alakulatoknak lett kifejlesztve, akiknek nincs túl sok helyük a fegyver tárolására. Érdekessége, hogy a tár műanyagból készült és a fegyver tetején kapott helyet, így a fegyver rendkívül könnyű.
Teljesen automata, nagy erejű. Rövid-közepes távról hatásos, nagy tárkapacitású, közepes méretű, kis súlyú. Az utcán még Feketén sem lehet beszerezni, csak némely Katonai Alakulatnál.
lőszer/Tár: 45
Fegyver Ár: 11.000 jen
Tár Ár: 4000 Jen
Lövés hallótávolsága: 600m

AK-47A világon a legtöbbet gyártott fegyver, csaknem 100 millió példány létezik, és 55 államban használják. Pontos, könnyen kezelhető.
Teljesen automata, nagy erővel rendelkezik. Közepes távon hatásos, nagy tárkapacitású, nagy méretű, nagy súlyú. Az Utcán Feketén könnyen beszerezhető, valamit Katonaságtól.
lőszer/Tár: 30
fegyver Ár: 15.0000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 1000m

G3a3
A fegyvert különböző verziókban is gyártották, és legalább 47 államba importálták. A legtöbb országban nemcsak katonai, hanem rendőrségi fegyverként is használták, pontossága és nagy hatótávolsága miatt.
Félautomata, nagy tárú fegyver. Közepestől hosszú távon hatásos, nagy méretű, közepes súlyú. Az Utcán Feketén beszerezhető, valamint a Rendőrségen és a Katonaságon.
lőszer/Tár: 30
Fegyver Ár: 10.000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 600m

G36CA G3 fejlesztésének egy fajtája. Egyaránt hasznos a katonaság, és a rendőrség számára. A G36 kompakt C változata pihekönnyű és egyszerűen kezelhető.
Teljesen automata, nagy tűzgyorsasággal. Közepes távról hatásos, nagy méretű, kis súlyú. Az Utcán Feketén Beszerezhető, valamint a Rendőrségen és a Katonaságon.
lőszer/Tár: 30
Fegyver Ár: 16.000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 1000m

M4
Az amerikai hadsereg számára készült fegyver. Felépítése az M16-os fegyverre hasonlít. Könnyen kezelhető.
Teljesen automata, könnyű célzás jellemzi. Közepes távon hatásos, nagy méretű, nagy súlyú. Az Utcákon feketén beszerezhető, valamit a Rendőrségen és a Katonaságon.
lőszer/Tár: 30
Fegyver Ár: 15.000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 1000m

M16A4Az elméletileg magától tisztuló fegyver a puskapor és egyéb szennyeződések miatt gyakran okozott halált tulajdonosának. Sok jelentés érkezett olyan katonákról, akik a fegyver szétszedése közben lelték halálukat, így veszélyes a használata, viszont az ereje és a kezelhetősége kitűnő.
Fél-automata, közepestől hosszú távon hatásos, nagy méretű, nagy súlyú. Az Utcákon feketén beszerezhető, a Katonaság és a Rendőrség nem használja, bizonytalansága miatt.
lőszer/Tár: 30
Fegyver Ár: 12.000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 1000m

MP44Eredetileg Német fegyver, amit előszeretettel használtak a Második Világháborúban is. Az Ak-47-es ebből lett átalakítva. Rendkívül pontos fegyver.
Közepes távon hatásos. Automata. Nagy méretű, nagy súlyú. Az Utcákon feketén beszerezhető, a Rendőrség és a Katonaság nem használja.
lőszer/Tár: 35
Fegyver Ár: 18.000 jen
Tár Ár: 2500 Jen
Lövés hallótávolsága: 1000m


Géppuskák (Sorozatlövők)


Azok a fegyverek melyeket a játékos beszerezhet, ha meg van a kellő ismeretsége és feltétele egy ilyen tömegpusztító fegyver birtoklásához. A feketézők nagyon nehezen jutnak csak hozzá, a Katonaságon viszont van belőlük szép számmal. Ismertebb nevükön "Golyószóróként" emlegetik őket. Ezeknél a fegyvereknél az oldaltöltéses tár a jellemző, amihez legalább kettő ember szükséges, valamint egy állvány. Addig lőhetünk velük, amíg a lőszer ki nem fogy, vagy folyamatos tüzelésnél a fegyver túl nem melegszik. (5 másodperc) Túlhevítés esetén a fegyver csöve izzani kezd és elolvad, így életveszélyessé válik a további használatokra.


M60E4
Egy Német találmány, melyet a Vietnami háborúkban használtak előszeretettel. Nehezebb a többi társától, viszont hozzácsatolható egy dobtár, ami lehetővé teszi, hogy egy ember is működtetni tudja.
Teljesen automata, gyors tüzelésű. Közepestől hosszú távon hatásos. Nagy méretű, Nagy súlyú.
Ár: Feketén nem beszerezhető
Lövés hallótávolsága: 2000m

M249 S.A.W
A Squad Automatic Weapon egy könnyű gépfegyver, de ugyanakkor masszív.
Teljesen automata, gyors tüzelésű. Közepestől hosszú távon hatásos. Nagy méretű közepes súlyú.
Ár: Feketén nem beszerezhető
Lövés hallótávolsága: 2000m

RPD
A vörös hadsereg alapfegyvere volt. Teljesen megbízható és szinte már arcátlanul könnyű, így akár támasz nélkül is használható.
Teljesen automata, könnyen kezelhető. Közepestől hosszú távon hatásos. Nagy méretű közepes súlyú.
Ár: Feketén nem beszerezhető
Lövés hallótávolsága: 2000mShotgun-ok (Sörétes puskák)


Azok a fegyverek, melyek nem Sorozatlövők, hanem egylövetű, vagy félautomata (Leginkább a Katonai) fegyverek. Ezeknek is több fajtája létezik. A legtöbb szét szórja a "lövedék darabokat" így egyszerre több ellenfelet is el lehet velük intézni és van olyan is amely egy helyre koncentrálja a támadást. Amit tudni kell róluk, hogy a W1200-at és a legtöbb Hagyományos Shotgunt, minden egyes lövés után fel kell húzni. Ide csak azok a Sörétesek vannak felsorolva, melyeket a Rendőrség vagy a Katonaság használ. Ezeken kívül beszerezhetőek a Vadászati és Önvédelmi célokra használt Sörétesek is, melyeket az Utcán is be lehet szerezni.W1200Minden egyes lövés után fel kell húzni. Az üres patronok egyúttal a jobboldalon távoznak a fegyverből. Különböző Shotgun töltényekkel is meg lehet tölteni a tárat.
Felhúzós shotgun. Rövid távon hatásos. Nagy méretű nagy súlyú. A Rendőrség előszeretettel használja, így tőlük be lehet szerezni, valamint az Utcán feketén is.
Egyszerre betölthető lőszerek száma: 6
Ár: 9.000 jen
Lőszer ár: 1 lőszer 10 Jen
Lövés hallótávolsága: 900m

M1014
Legmegbízhatóbb fél-automata sörétes, könnyen kibírja az időjárási viszontagságokat és bírja a strapát.
Fél-automata shotgun. Rövid távon hatásos. Nagy méretű közepes súlyú. A Katonaság előszeretettel használja, így tőlük, vagy feketén lehet beszerezni.
Egyszerre betölthető lőszerek száma: 6
Ár: 13.000 jen
Lőszer ár: 1 lőszer 10 Jen
Lövés hallótávolsága: 900m
Mesterlövészfegyverek és Puskák


Az itt megtalálható Mesterlövész fegyvereket mind be lehet szerezni az Utcán feketén és némelyet legálisan is, így elvétve rájuk lehet lelni, valamint a Katonaság és a Rendőrség is használja őket. Viszont, az antik fegyvereket mint például a Moszin–Nagant, azokat csak az utcán lehet beszerezni Feketén, vagy elvétve a városokban gyűjtőknél. Az egy, vagy több lövetű antik fegyverek karabélynak vannak besorolva, de hogy megkönnyítsük az eligazodást, ide tettük be őket. Tudni kell még, hogy a Mesterlövész fegyverekhez be kell szerezni, vagy kell készíteni egy támasztékot, amellyel szabályozni lehet a fegyver mozgását. Ha ezt nem teszi meg a használó és a levegőbe tartva lő a fegyverrel, akkor szinte teljesen biztos, hogy elhibázza a lövést. Persze az igazi tapasztalt képzett katonáknál más a helyzet.


Mosin-Nagant
Eredeti Orosz találmány. 1891-ben rendszeresítették. Az Oroszok előszeretettel használták a háborúk során, így a legtöbb még az Első és a Második Világháborúból való.
Egylövetű, minden lövés után fel kell húzni. Közép és Hosszú távon is hatásos, Nagy méretű nagy súlyú. Csak gyűjtőktől és Feketén lehet beszerezni.
Lőszer/Tár: 5
Ár: 5000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 900m


Mauser Karabiner 98 Kurz
Egy Német találmány, amely megélte a Második Világháborút. Több fejlesztését még a mai napig is használják. Remek kiegészítője a Mesterlövész távcső.
Egylövetű, minden lövés után fel kell húzni. Közepes és Hosszútávon hatásos, Nagy méretű és nagy súlyú. Csak gyűjtőktől vagy Feketén lehet beszerezni.
Lőszer/Tár: 5
Ár: 5000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Lövés hallótávolsága: 900m

Vadászpuskák
Rengeteg méretű, típusú, alakú Vadászpuskát lehet beszerezni, legálisan és Feketén, így az utcákon is. Ezeket a fegyvereket mesélővel és Pályázat során lehet beszerezni.
Lőszer/Tár: 8
Ár: 6000-15.000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Maximum lőtávolság: 500-600m
Lövés hallótávolsága: 1500m

Dragunov SVDAz AK-47-es tervei alapjára épülő fegyver, amely nem csak nagy erejű, hanem félautomata, így közel s távol jól használható.
Fél-automata távcsöves puska. Hosszú távon hatásos, nagy súlyú és nagy méretű. Feketén és a Katonaságnál lehet beszerezni.
Lőszer/Tár: 10
Ár: 16.000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Maximum Lőtávolság: 1300m
Lövés hallótávolsága: 2000m

M21
Egy speciális fegyver, speciális lőszerrel és speciális kialakítással. Ezt mind az Amerikai hadseregnek készült. Vannak akik azt állítják, hogy egy Tank páncélzatát is átviszi.
Fél-automata távcsöves puska. Hosszútávú, nagy súlyú és nagy méretű. Csak Feketén beszerezhető.
Lőszer/Tár: 10
Ár: 20.000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Maximum Lőtávolság: 1500m
Lövés hallótávolsága: 2000m

M40a3
Egy eleinte vadászpuskának tervezett modell, amit később a háborúkban a katonaság szívesen használt.
Egylövetű. Hosszútávon hatásos, nagy méretű, közepes súlyú. Feketén, Rendőrségen és a Katonaságon lehet beszerezni.
Lőszer/Tár: 10
Ár: 7000 jen
Tár Ár: 500 Jen
Maximum Lőtávolság: 1000m
Lövés hallótávolsága: 1500m

Vissza az elejére Go down
 
Lőfegyverek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Zombi Land :: Felszerelések :: Fegyverek leírása-
Ugrás: