Zombi Land

18+ !!
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Fegyverkiegészítők és Fejlesztések

Go down 
SzerzőÜzenet
Reginald Pheles
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Oct. 14.
Tartózkodási hely : Japán

TémanyitásTárgy: Fegyverkiegészítők és Fejlesztések   Hétf. Okt. 22, 2012 11:05 pmItt találjátok meg azokat a fejlesztéseket és kiegészítőket, melyeket a fegyvereitekre szerelhettek fel, típustól és alaktól függően.A hozzászólást Reginald Pheles összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 04, 2012 4:28 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Reginald Pheles
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Oct. 14.
Tartózkodási hely : Japán

TémanyitásTárgy: Re: Fegyverkiegészítők és Fejlesztések   Pént. Nov. 02, 2012 11:49 pm

Minden egyes fegyvert tudtok fejleszteni, ha megvan a megfelelő képzettségetek és a felszerelések kompatibilisek egymással. Tehát, senki ne akarjon Távcsövet felszerelni egy Lángszóróra. Ha valaki rendelkezik megfelelő képzéssel, akkor akár egyedi fegyvereket és kiegészítőket is létrehozhat. Ezeket Pályázatok során tudjátok elérni. Határt csak is a tudomány és a képzeletetek szabhat. Az itt megtalálható tárakért is fizetni kell, viszont a nem speciális lőszerért már nem kell fizetni, hanem a tárral együtt kapjátok meg.Tárak Fejlesztése

Az alap tárkapacitást meghaladó tárakat be lehet szerezni, minden olyan fegyvertípushoz, amely lőszertárolásához külső tár szükséges. Ezeket a tárakat mérnöki precizitással kell kialakítani, mivel a legkisebb hiba is végzetes lehet, éppen ezért ezek a felszerelések házilag nem elkészíthetőek, csupán a legmagasabb szintű mérnököknek és kutatómunkásoknak. A tárkapacitás nem választható kedv szerint, hanem meg van szabva. Ezeket a tárakat fegyvertípustól függően be lehet szerezni a Katonaságon és a Feketepiacon.

Választható tárak:


Lőszer/Tár: 10
Ár: 500 Jen
Lőszer/Tár: 15
Ár: 1000 Jen
Lőszer/Tár: 20
Ár: 1500 Jen
Lőszer/Tár: 25
Ár: 2000 Jen
Lőszer/Tár: 30
Ár: 2500 Jen
Lőszer/Tár: 35
Ár: 3000 Jen
Lőszer/Tár: 40
Ár: 3500 Jen
Lőszer/Tár: 45
Ár: 4000 Jen
Lőszer/Tár: 50
Ár: 4500 Jen


Lőszerek fejlesztése


Minden egyes lőfegyverhez szükségetek van lőszerre és ahány fegyver, kétszer annyi lőszer fajta. Bizony, nagyon sokféle lőszertípus létezik, de nektek most csak a speciális lőszerekért kell fizetni. Mindenféle fegyvertípushoz készülnek ilyen speciális lőszerek. Az alap lőszert már a hadsereg is továbbfejlesztette, hogy hatékonyabban tudjanak ölni és feladatot teljesíteni az embereik. Ezeket a lőszereket mérnöki precizitással kell kialakítani, mivel a legkisebb hiba is végzetes lehet, éppen ezért ezek a felszerelések házilag nem elkészíthetőek, csupán a legmagasabb szintű mérnököknek és kutatómunkásoknak. Katonaságtól vagy Feketén lehet beszerezni.

Podewils féle robbanó lövedék

Ez Porosz tudós találta fel ezt a fajta lövedéket. Puskaporral van megtöltve a belseje. Becsapódáskor egy csapszeg lökődik ki, ami szikrákat keltve, berobbantja a puskaport, diónyi lyukat robbantva. A Katonaságon és Feketén Beszerezhető.
Ár/db: 5 Jen

Dreyse Puskagránát
Szintén Porosz találmány. Egy robbanó lövedék, melyet méretei miatt, csak Ismétlőfegyverekhez gyártanak le, Maroklőfegyverekhez nem. Jóval több puskaport tartalmaz mint kistestvére, így a robbanás körülbelül egy alma nagyságának felel meg. A Katonaságon és Feketén beszerezhető.
Ár/db: 15 Jen

Láng lövedék

Egy olyan lőszer, amely nemcsak puskaport, hanem más gyúlékony, lassú égésű anyagot tartalmaz. Működési elve ugyan az mint a robbanó lövedékeknek, ám itt a robbanást követően az a bizonyos gyúlékony anyag felgyullad és akár egy testet is könnyedén eléget. Katonaságon és Feketén beszerezhető.
Ár/db: 20 Jen


Vissza az elejére Go down
Reginald Pheles
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2012. Oct. 14.
Tartózkodási hely : Japán

TémanyitásTárgy: Re: Fegyverkiegészítők és Fejlesztések   Vas. Nov. 04, 2012 12:00 am

Fegyverkiegészítők


Ide kerültek azok a tárgyak és taktikai elemek, melyekkel hatásosabban és körülményesebben tudjuk kezelni a fegyvereinket. Vannak kiegészítők amik csak könnyítik a munkánkat, de vannak amelyek egy adott szituációban életeket menthetnek.HangtompítóAmint a neve is mutatja, a hangot tompítja. Persze ez így nem teljesen igaz. A Hangtompító a Shotgunokon és a Géppuskák kivételével minden lőfegyverre felszerelhető, amelynek hosszanti csöve van és nincs orrirányzéka. Tudni kell a tartozékról, hogy nem biztosít teljesen hangtalan lövést, ugyanis csak a fegyverből kiáramló gázokat vezeti el, viszont ha a golyó átlépi a hangsebességet akkor annak durranó zaját nem tudja tompítani, valamint a fegyverzörgés zaját sem tudja megszüntetni.
A Rendőrség és a Katonaság is használja, valamint Feketén is be lehet szerezni. Ha valaki találékony akkor saját maga is készíthet egyet.
Lövés hallótávolságának csökkentése: -500m
Ára: 500 Jen


Fegyverre szerelhető Gránátvetők
Több fajtája is létezik, de általánosságban mindegyik ugyanolyan. A fegyvertől teljesen független ravasszal rendelkezik, amely meghúzásakor a biztosítók elengednek és a gránát szépen "katapultál" így messzire eljutva tömegeket pusztíthat. (A fegyver működéséhez speciális gránát kell) Ezeket a szerkezeteket, úgy alakították ki, hogy a Gépkarabélyok alsó részére lehessen felszerelni. Viszont, a kreatív használat itt is eredményes lehet. Általában minden nagyobb fegyverre felszerelhetőek ezek, akkor is, ha nincs nekik külön kialakított hely. Ha nem félünk az esetleges égési sérülésektől, akkor akár kézben is használhatjuk.
A Rendőrség és a Katonaság használja, valamint Feketén beszerezhető.
A Gránát maximum 200m-ig lőhető ki.
Ára: 2000 Jen


VOG–25A Gránátvetőbe illeszthető gránát, ami úgy lett kialakítva, hogy a becsapódáskor egy biztosító kioldódjon és a felrobbantsa a robbanószerkezetet. Tehát, csak becsapódás során robbantható fel. Több változata is van, de mindegyik működési elve ugyan az.
A katonaság és a rendőrség használja, Feketén beszerezhető.
Ára: 200 Jen


Red Dot
Ez egy taktikai segédeszköz. Egy felszerelhető lézercélzó, amely a pontosabb célzást teszi lehetővé.
A Katonaság és Rendőrség is használja, feketén is be lehetsz szerezni. Szinte minden fegyvertípusra felszerelhető.
Ára: 200 Jen


ACOGVagy is Advanced Combat Optical Gunsight. Egy felszerelhető irányzék, amely nem csak a pontosabb célzást teszi lehetővé, hanem megfelelően be is közelít. Nem úgy működik mint egy távcső, de közelebb hozza a célt. Felszerelhető majdnem minden fegyvertípusra.
A katonaság használja, feketén is beszerezhető.
Ár: 400 Jen

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Fegyverkiegészítők és Fejlesztések   

Vissza az elejére Go down
 
Fegyverkiegészítők és Fejlesztések
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Zombi Land :: Felszerelések :: Fegyverek leírása-
Ugrás: