Zombi Land

18+ !!
 
HomeHome  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Képzetségek

Go down 
SzerzőÜzenet
Revy
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2012. Oct. 14.
Tartózkodási hely : Tokio / Kikötö

TémanyitásTárgy: Képzetségek   Vas. Okt. 14, 2012 8:05 am

Mint való életben itt is vannak szakmák. Ezért szinte bármelyik választható, viszont vannak kivételek, amiket lentebb részletezve lesznek. Kijátszásuk akár csak mintha a való életben ez lenne a szakmád és ebben dolgoztál volna. Tehát egy autó szerelőnek meg vannak a maga előnyei, de nem biztos, hogy ért a számítás technikához. Egy valamikor üzletember, aki egész nap az irodában ült, viszont nem biztos képes nagyobb tárgyak vagy súlyuk elcipelésére. Törekedjen mindenki a realitásra!

Járműhasználat:
Szinte mindenki számára elérhető. Civilek kisebb szinten csak személyautókat, de magasabb szinten képesek lehetnek kisbuszok illetve teherautók vezetésére. Speciális esetekben civilek vezethetnek katonai járműveket is. Ehhez viszont külön oktatás szükséges, amit egy katonától vagy jármű használatában magas fokon jártas egyéntől sajátíthatnak el. Viszont arra figyelni kell, hogy egy autóban sincs végtelen üzemanyag.

Civil: 1-5-ig. Külön képzettség esetén 1-8-ig. Katonák vagy más fegyveres szervezet kötelékében szolgált emberek számára: 1-12-ig.

Fegyverhasználat:

Kézi lőfegyver:
Szinte mindenki képes a használatára. Már ha elég erős és meg tudja tartani. Kellő képzés és gyakorlás után a fegyver fogása biztosabb lesz.
1-2 szintig a fegyvert biztosabban tartod kezedben. 3-4-ig. A célzásod pontosabb így képes lehetsz nagyobb esélye eltalálni kisebb felületet. 4-5-ig a célzásod már sokall pontosabb és többszöri lövés után se fájdul meg a karod. 6 tűrhetően tudod használni a fegyvert, nem remeg a kezed és közelebbi célpontokat remekül eltalálod. 7-8-ig A pisztoly tökéletesen simul a tenyeredbe, majdnem mintha részed lenne. Közeli célpontokat tökéletesen likvidálod. 8-9-ig. A távolabbi célpontokat nagyobb eséllyel találod el és a fegyver súlya legyen az bármilyen, nem okoz gondot. 9-10-ig. Távolabbi célpontra is pontosabb lövést tudsz leadni, illetve képes leszel a fegyvert tökéletesen karban tartani.

Civilek számára a képzettség 1-6-ig elérhető. Külön képzés után elsajátítható 9-szintig. Képzéshez 6 szint után katona vagy fegyveres szervezetnél szolgált ember kell.

Puskák:


Mesterlövészpuskák, sörétesek, karabélyok, géppuskák. Minden olyan lőfegyver amihez két kéz szükségeltetik ebbe a csoportba tartozik. Ez a szabály érvényes.
Szinte mindenki képes a használatára. Már ha elég erős és meg tudja tartani. Kellő képzés és gyakorlás után a fegyver fogása biztosabb lesz.
1-2 szintig a fegyvert biztosabban tartod kezedben. 3-4-ig. A célzásod pontosabb így képes lehetsz nagyobb esélye eltalálni kisebb felületet. 4-5-ig a célzásod már sokall pontosabb és többszöri lövés után se fájdul meg a karod. 6 tűrhetően tudod használni a fegyvert, nem remeg a kezed és közelebbi célpontokat remekül eltalálod. 7-8-ig A pisztoly tökéletesen simul a tenyeredbe, majdnem mintha részed lenne. Közeli célpontokat tökéletesen likvidálod. 8-9-ig. A távolabbi célpontokat nagyobb eséllyel találod el és a fegyver súlya legyen az bármilyen, nem okoz gondot. 9-10-ig. Távolabbi célpontra is pontosabb lövést tudsz leadni, illetve képes leszel a fegyvert tökéletesen karban tartani. 10-11-ig Tökéletesen használod a mesterlövészpuskákat, legtávolabbi célpontokat is képes vagy likvidálni.

Civilek számára a képzettség 1-6-ig elérhető. Külön képzés után elsajátítható 9-szintig. Képzéshez 6 szint után katona vagy fegyveres szervezetnél szolgált ember kell.

Ütő fegyverek:

Minden olyan eszköz ide tartozik, amit kezedbe vehetsz és fegyverként használhatod. Vasrúd, fa darab...stb.
Viszont ezekhez is kell némi tudás és képzettség.
1-2-ig. Csak könnyebb tárgyakat vagy képes előnyödre fordítani. Nem vagy képes megemelni nehéz és nagy elpusztítással rendelkező tárgyakat. Ezen szinten vigyáznod kell, hisz egy fából készült tárgy amit forgatsz egyszer eltörik. Képes vagy kést, vagy nagyon ritka kardok használatára is, de támadásod vagy védekezésed csak esztelen csapkodás.
2-3-ig. képes lesz az ember felvenni, megemelni a nehezebb tárgyakat is és azt javára fordítani.
4-5-ig. Kardokat biztosabban tartod kezedben és nagyobb biztonságot nyújtó tárgyakat is. 5-6-ig A kardokkal már képes vagy nem csak magadat megvédeni. Illetve képes leszel erősebb pontosabb támadásokra is. 6-7-ig képes leszel kardokat használni elég tűrhető fokon. 7-8-ig Egyetlen kard halálos fegyver lehet kezedben mintha csak egy daráló lennél!
Civileknek és mindenki másnak 6-ig elérhető a képzettség. 6 szint felett egy ember segítségére van szükséged, aki jártas a kardok és más egyéb forgatásában.

Elsősegély:

Mindenki képe alap szinten ellátni magát és másokat. bonyolultabb feladatok ellátásához tanulni kell egy másik embertől, vagy valamilyen formában szert tenni a tudásra.
1-2 el tudod látni magad és társaid. Sebek 1-2 szintig felületi vágások karcolások. 3-4-ig. képes ellátni a mélyebb sebeket és helyesen felhasználni a rendelkezésre álló eszközöket. 5-6-ig. Képes leszel helyére tenni egy kificamított vállat vagy lábat. Illetve ellátni egyszerű töréseket. 6 szint felet már nem tanulható csak egy gyógyításban jártas embertől, vagy valamilyen más úton.

Szerelés:

Mindenki számára elérhető.
Képesé tesz járművek karbantartására meg javítására. Kisebb problémák megoldásától a teljesen meghalt járművek megjavítására.
1-2 ig ki tudod javítani kisebb problémákat, motorhibákat. 3-4ig. Meg tudod javítani a bonyolultabb jármű hibákat.
5-6-ig képes leszel életet lehelni egy lerobbant autóba is. 7-8 ig. Meg javíthatsz akár egy katonai járművet is, hisz képzettséged tető fokán állsz.
3-4-ig bárki elsajátítja. utána viszont szerelésben jártas ember segítsége kell, vagy valami más úton kell a tudást megszerezni.
Vissza az elejére Go down
http://zombiland.hungarianforum.com
 
Képzetségek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Zombi Land :: Általános :: Leírás-
Ugrás: